Perry's Shanghai

Perry’s een bekende bar keten in Shanghai. De bars bevinden zich verspreidt over de hele stad, waardoor er altijd een in de buurt is. Hier vind je goedkoop eten en drinken, met de focus op een internationale sfeer.

Sfeer in Perry’s Shanghai

De bars staan vol met houten meubels en banken en vlaggen van alle landen bungelen aan het plafond. De muren zijn vaak beschreven met graffiti en teksten van bezoekers. Het is een plek waar veel internationale studenten en toeristen op af komen. Het wordt daarom ook beschouwd als een goede plek om nieuwe vrienden tegen te komen.

Prijzen

De bar hanteert vriendelijke prijzen, zo haal je bijvoorbeeld voor €1,50 een grote fles Tsingtao bier. Perry’s Shanghai verkoopt ook nacho’s, pizza’s en andere westerse maaltijden. Een andere aantrekkings magneet voor studenten is het aanbod van ‘buckets’ met alcohol.

Locaties van Perry’s

Aangezien er een groot aantal Perry’s bars in de stad te vinden zijn, bieden wij hieronder een overzicht aan van de locaties.

  • Huaihai Zhong Lu
  • Kangding Lu
  • Xiangyang Bei Lu
  • Kaixuan Lu
  • Hongmei Lu

Spelletjes spelen

Bij Perry’s is het mogelijk om diverse bordspelletjes te spelen. Echter is het meest bekende spel het Chinese ‘Liar’s Dice’, welke wordt gespeeld in alle bars en clubs in China. Het is leuk om dit spel te spelen met vreemden die je tegenkomt bij Perry’s of in een discotheek.